VELLEN VAN BOMEN

Zieke bomen die geveld moeten worden, een terrein dat bouwklaar gemaakt moet worden of overhangende takken die een gevaar vormen? Bij JM Werken vellen we op een veilige manier uw bomen. 

Het kappen en vellen van bomen heeft voor ons geen geheimen en we gaan steeds op een veilige manier te werk. Met ons professioneel materiaal klaren we de klus in geen tijd. 

Aanpak op maat 

Het vellen van bomen is een kunst en afhankelijk van de situatie en het terrein is er een andere aanpak nodig. Met onze ervaring kunnen we perfect de beste manier om een boom te vellen inschatten. Daarbij kan er gebruik gemaakt worden van een hoogwerker en klimsporen. Uiteraard bekijken we steeds de omgeving zodat er geen schade kan ontstaan. Ook het afvoeren van de gevelde bomen nemen we met plezier voor onze rekening. 

Wegnemen van struikgewas 

Het vellen en kappen van bomen is één ding, maar u kan ons ook contacteren voor het uitfrezen van boomstronken en het verwijderen van struikgewas. Wij staan garant voor het correct verwijderen van de wortels, zodat het struikgewas op een duurzame manier wordt verwijderd. We bekijken graag samen met u de situatie, zodat we voor een afdoende oplossing kunnen zorgen. 

Meer weten over het vellen van bomen? 

Wenst u bijkomende informatie over de mogelijkheden of meteen een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons